©nrv computer webiste servce 2015 Home Producten Diensten Promotie Downloads Contact Home Producten Desktop Computers Notebooks Printers Monitoren Onderdelen
De uitgebreide Canon serie PIXMA-inkjetprinters heeft een prachtige printkwaliteit, gebruiksvriendelijke software, uitgebreide connectiviteit en een prachtige vormgeving en omvat modellen voor zowel in huis als op kleine kantoren. Van eenvoudige printers tot productieve All-in-Ones, de PIXMA-serie produceert documenten en foto's met een prachtige kwaliteit. Tegelijk zijn de professionele PIXMA-fotoprinters de perfecte keus voor exceptionele fotografie. De stijlvolle en compacte PIXMA-fotoprinters voor thuis en de All-in-Ones met kopieer- en scanvoorzieningen passen overal in huis, zijn gebruiksvriendelijk en leveren keer op keer een prachtig resultaat. PIXMA-printers voor het kantoor aan huis en All-in-Ones met kopieer-, scan- en faxvoorziening en ADF vormen een praktische oplossing voor maximale productiviteit en connectiviteit en kunnen naadloos binnen je hele bedrijf worden gedeeld.
Stijlvolle, ruimtebesparende ontwerpen die in elk huis passen PIXMA-fotoprinters voor thuis zijn prachtig uitgevoerd in elegante lijnen en kleuren en passen in elke thuisomgeving. Dankzij innovatieve ruimtebesparende voorzieningen kunnen ze overal in huis worden geplaatst, ook dicht tegen een muur aan of op een plank, en kunnen inkt en papier heel eenvoudig worden vervangen.

Eenvoudig wireless printen vanaf pc's en mobiele apparaten

Met de Wi-Fi voorziening kan het hele gezin overal in huis wireless van de PIXMA-printer gebruikmaken. Download Canon’s gratis app of gebruik Apple AirPrint om vanaf smartphones en tablets te printen. Bij bepaalde modellen kun je zelfs overal via internet printen, of met het scherm van je printer rechtstreeks vanuit de cloud.

Ervaar de PIXMA-fotokwaliteit en de mogelijkheden van de software

Ontdek het volledige creatieve potentieel en de kwaliteit van je PIXMA. Ervaar Canon’s unieke printtechnologie waarmee je thuis snel kunt printen met fotolabkwaliteit. My Image Garden-software helpt je om je foto's te ordenen en te printen en geeft je inspiratie voor creatieve ideeën. Met de onlineservice CREATIVE PARK PREMIUM maak je professionele wenskaarten, kalenders en prachtige 3D-kunstwerkjes van papier.
Naar Printers Printers
Gaddesden Hotel
dolor sit amet
Lorem et pariatur qui minim veniam dolor, in deserunt consectetur. © Dolor commodo Site Menu
Voor verkoop en onderhoud of herstel van computer, desktop, laptop, tablet.Beloven wij u niet alleen de beste service maar waarborgen deze ook. Reeds meer dan 20 jaar staan wij staan wij garant voor een degelijke service. Deze service waarborgen wij niet alleen in onze werkplaats maar ook indien gewenst bij u thuis en dit in heel Vlaanderen

Welkom nrv Computer -

Internet  - Webservice

adipisicing officia eiusmod ipsum

+44 (0)1234 000000